Reklam
Reklam
kha
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2025 10:21 tarihinde yayınlandı
0

KOAH Hastasının Oksijen Tüpünü Çaldı

Karabük’te KOAH hastasının tedavisi için kullanılan oksijen tüpünün çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. KOAH hastası Şükrü K.’nın oğlu, babasının tedavisi için kullandığı oksijen tüpünü dolum yaptırdıktan sonra aracına koymak için apartmanın önüne bıraktı.

Döndüğünde oksijen tüpünü yerinde bulamayan vatandaş apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Görüntülerde, geri geri gelen hafif ticari aracın sürücüsünün gözüne kestirdiği oksijen tüpünü alıp aracına koyduktan sonra uzaklaştığı anlar yer aldı. Polis, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda otomobil bariyerlere carpti 2 yarali YkNgYMcj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin