Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KADEM Karabük’teki tüm Kadınları, İnovasyon Kampına davet ediyor

Gündem Yayın: 10.06.2020 09:36
KADEM Karabük’teki tüm Kadınları, İnovasyon Kampına davet ediyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karabük İl Temsilciliği, Karabük’teki tüm kadınları, 5’incisi düzenlenecek olan İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampına davet ediyor.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle: “TÜBİTAK Marmara Teknokent yürütücülüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ‘İnovasyonda Kadın’ temalı V. Girişimcilik Kampı’na Türkiye genelinde ‘Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum’ diyen tüm kadın girişimcileri bekliyoruz. Günümüz girişimcilik dünyasında kadın girişimciler de erkekler kadar yer almakta ve başarılı kadın girişimcilerin de sayısı her geçen gün artmaktadır. Dünyada ve ülkemizde ekonomik kalkınmanın yolu girişimcilikten geçerken kadınların güçlendirilmesinin bir yolu da yine girişimcilikten geçmektedir. Bu bağlamda hem ekonomik kalkınma hem de kadınların güçlendirilmesi amacıyla kadın girişimcilik kampı gerçekleştirilecektir. Bu kampa, ‘Bir Fikrim Var’ diyen tüm kadın girişimciler davetlidir”
EĞİTİM BAŞLIKLARI
TÜBİTAK Marmara Teknokent yürütücülüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğinde düzenlenecek olan ”İnovasyonda Kadın” temalı V. Girişimcilik Kampının temel eğitim başlıkları şu şekilde.
1. Girişimcilik, Start-Up, İnovasyon ve Süreç Yönetimi
2. Maliyet Analizi
3. Finansal Tablolar
4. Proje Yazımında Dikkat Edilmesi Gerekenler
5. İş Planı Hazırlama
6. Proje Döngüsü
7. İş Planı Proje Yazım Mentörlüğü
8. Startup Analizi Nasıl Yapılır?
9. Şirket Geliştirme ve Markalaşmanın Önemi
10. Markalaşma Sürecinde Uygulanacak Stratejiler
11. Patent ve Marka Tescili/İş ve Ticaret Hukuku
12. Etkili Sunum Teknikleri
13. Canvas Modeli nedir
14. Değer Teklifi Oluşturma

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: