Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kardemir Karabükspor’da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Yayın: 13.10.2014 13:59
Kardemir Karabükspor’da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadı’nda, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman 2 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç ile devam etti.
Antrenmana, sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, kaleci Waterman ve Viola’nın yanında ülkelerinin milli takım kadrolarına çağrılan Traore ile kaleci Abdülaziz Demircan katılmadı. Sakatlıkları bulunan Akpala, Sow, Emre Güngör, Emre Özkan, Yiğit İncedemir ve İbrahim Serdar Aydın ise takımdan ayrı çalıştı.
Kırmızı-mavili ekibin 4 hafta sonra alınan Trabzonspor galibiyeti ile morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlemlenirken, çift kale maçta Bertul Kocabaş’ın performansı göz doldurdu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KYGM Spor Oyunları Futbol Türkiye Finalleri başladı

Spor Yayın: 20.05.2024 20:36
İhlas Haber Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Spor Oyunları Futbol Türkiye Finalleri Samsun’da başladı.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda yapılacak olan karşılaşmalar sonunda Türkiye şampiyonu belli olacak. Final grubunun açılış seremonisi İlkadım Suni Çim Saha’da yapıldı. A Grubu’nda Kocaeli, Diyarbakır, Karaman, Ağrı ile B Grubu’nda Yozgat, Ardahan, Kastamonu ve Manisa olmak üzere 8 takım şampiyonluk için mücadele verecek.

Karşılaşmalar 20-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Paylaş: