Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi memnuniyet oranı değerlendirildi

Spor Yayın: 18.08.2014 15:02
Yazar:
Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi memnuniyet oranı değerlendirildi

Kulüp Lisans Müdürlüğü’nün her sezon kulüplere yönelik hazırladığı Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi memnuniyet anketinin sonuçları belli oldu.

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi ve ana süreci ile ilgili 6 sorudan oluşan anket;  sistem dahilinde olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig kulüplerine gönderildi.

Toplamda 55 kulübün dönüş yaptığı anket sonuçlarına göre; kulüplerin tamamı Kulüp Lisans Müdürlüğü’nün desteğinden, yanıt verme süratinden ve lisans başvurularındaki performansından memnun olduklarını belirtirken; lisans başvuru belgeleri son teslim tarihinden 4, lisans başvuru belgelerinin temin edilmesinden 2, kulüp ziyaretlerindeki performanstan 1 kulübün memnun olmadığı görüldü.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: