Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Telefonla Konuşabilmek için Ormana Gidiyorlar

Bartın Yayın: 14.08.2014 08:21
Yazar:
Telefonla Konuşabilmek için Ormana Gidiyorlar

BARTIN ’ın Hasankadı beldesine bağlı bir mahallede cep telefonu çekmeyen vatandaşlar, telefon görüşmesi yapmak ya ormana gidiyor ya da evlerinin çatılarına çıkıyor. Bartın’ın Hasankadı beldesine bağlı Vakıf Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, çekmeyen telefon şebekesi sorununu çözmek için az da olsa şebekenin çektiği evlerin çatılarına çıkmak ya da ormanlık alana gitmek zorunda kalıyor. Acil durumlarda telefon görüşmeleri yapmak isteyen mahalle sakinleri, yetkililerden şebeke sorunlarının çözülmesini istiyor. TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İÇİN ORMANA GİDİYORLAR Çekmeyen telefon şebekesi yüzünden mağdur durumda olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Kezban Alagöz, “Cep telefonlarımız çekmiyor. İstanbul’da oturan çocuklarımla görüşemiyorum. Çektiği zamanlar görüşüyorum. Çekmediği zaman görüşemiyorum. Acil görüşme yapacağımız zaman yüksek yerlere çıkıyoruz. Ormana gidiyoruz” dedi. Mahalle gençleri ise, görüşme yapacakları zaman ellerine aldıkları telefonlarını havaya kaldırarak şebekeyi yakalamaya çalışıyor. Bazı mahalle sakinleri ise evlerin çatısına çıkıyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg