Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

4.Kattan Atlayan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

Gündem Yayın: 31.07.2017 13:59
Yazar:
4.Kattan Atlayan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük’te bir üniversite öğrencisi, ailesine “Benim için üzülmeyin, sizi çok sevdim” yazılı not bırakıp 4. kattaki evin balkonundan atladı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

4. Kattan Atladı1
KARABÜK’TE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLAN HASAN BASRİ, AİLESİNE ”BENİM İÇİN ÜZÜLMEYİN. SİZİ ÇOK SEVDİM” YAZILI NOT BIRAKIP 4. KATTAKİ EVİNİN BALKON PENCERESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

Olay, Pazar günü 100. Yıl Mahallesi 1035 No.lu sokakta bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 4. katındaki dairede üniversiteden arkadaşı E.K.K. ile birlikte oturan Karabük Üniversitesi öğrencisi Hasan Basri (20), arkadaşı uyurken balkon penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Basri, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hasan Basri bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay sonrası evde inceleme yapan polis ekipleri, “Size hayırlı bir evlat olamadım. Bir kez olsun sizi düşünmeden yaşamadım. Ama artık gücüm kalmadı. Olmaktan korktuğum insan oldum. Benim için üzülmeyin. Sizi çok sevdim” yazılı not buldu.
Basri’nin ev arkadaşı E.K.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, ”Ben uyuyordum, haberim yok. Kullandığı bazı ilaçlar vardı ama emin değilim. Ekipler inceledi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş:

Yorumlar

  1. misafir

    allah sabır versin

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu kullananlara operasyonu

Gündem Yayın: 04.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 14 şüpheli şahsa işlem yaptı.

Jandarmanın uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Jandarma Komutanlığınca ekiplerince 22 -29 Nisan 2024 tarihleri arasında icra edilen önleyici faaliyetler neticesinde; 24 gram Bonzai, 5 gram Skunk, 6 gram Kubar Esrar, 3 adet Lyrıca Hap, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Yapılan çalışmada hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 14 şüpheli şahsa, işlem yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada yurda kaçak yollarla giren 1 kişi yakalandı.

Paylaş: