Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
28 Ekim, 2016 12:56

Başkan Aksoy’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda da vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu kaydeden Başkan Aksoy yayımladığı mesajda; “ 93. Yılını Kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı ise tarih boyunca her türlü zorluğa, birlik ve beraberlik içerisinde göğüs geren Aziz Milletimizin, yokluk ve imkânsızlıklar içinde dahi umutsuzluğa kapılmadan gıpta edilen bir fedakârlık, kararlılık ve her anı kahramanlıklarla sürdürdüğü İstiklal Harbini büyük bir zaferle neticelendirmesinin sonucudur. Yeni ufuklar, aydınlık bir gelecek demek olan Cumhuriyet, Ülkemizin üzerinde oynanan hain oyunlara karşın  bugün her zamankinden daha güçlüdür. Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden ülkemizi daha da yukarılara hep birlikte çıkaracağız. Bu duygularla, bu tarihi günde, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu uğurda büyük mücadele veren ecdadımızı saygıyla yâd eder, Aziz Milletimizin ve Safranbolulu hemşerilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Ekim, 2024 22:32

Yenice’de uyuşturucu operasyonu

Yenice’de uyuşturucu operasyonu
A+ A-

Karabük'ün Yenice ilçesinde yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, 1.42 gram metemfetamin ele geçirildi.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu yapılan operasyonda yakalanan B.K ve E.K isimli şahısların üst aramasında 3 parça halinde daralı ağırlığı 1.42 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet cam aparat ele geçirildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K savcılıkça, B.K. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455