Alaplı Belediyesi Köylere Hizmeti Aksatmıyor

Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2016 08:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi, Alaplı Kaymakamlığı ve köy muhtarlığının talebi üzerine Belediye’ye ait kanal açma aracı ve ekibini köylere gönderdi. Alaplı Belediyesi ilçe merkezindeki sorunlara anında müdahale ederken, belediye sınırları dışında kalan köy ve yerleşim birimlerine de imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeyi aksatmıyor. Köylerin ihtiyaçlarına münkün olduğunda cevap vermeye çalıştıklarını söyleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "İlçemizin tamamına, hatta zaman zaman ihtiyaç duyulduğunda çevre yerleşim birimlerine de elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz. Neticede, neresi olursa olsun insana hizmet veriyoruz. İmkan olduğunda bu hizmetin nereye kadar ulaştığı da pek önem taşımıyor. Biz şov yapmadan, hizmetlerimize gölge düşürmeye çalışanları umursamadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim için aslı olan halkımızın mutluluğu ve memnuniyetidir" dedi. Köyündeki kanalizasyon arızası giderilen Mollabey Köyü Muhtarı Erol Öztürk ise Alaplı Belediyesi’ne teşekkür etti. Muhtar Öztürk, “Alaplı Belediyesi’nden gayet memnunuz. Bugüne kadar ne talep ettiysek geri çevirmedi. Her sorunumuza çözüm bulundu. Köylerimizi hiç yalnız bırakmıyor, destekliyor sağolsun. Bütün taleplerimizi yerine getiriyor" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer; 18. geleneksel piknik etkinliğine katıldı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Yabancı Lisanlar Yüksekokulunun "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlediği 18. Klâsik Piknik Etkinliği’ne katıldı.
Her yıl Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Yabancı Lisanlar Yüksekokulu tarafından İncirharmanı Yerleşkesinde, baharın gelişini kutlama münasebetiyle gerçekleştirilen ve bu yıl ise "2025 Aile Yılı" kapsamında 18. düzenlenen klâsik piknik aktifliğine BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Yabancı Lisanlar Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Okşan Dağlı, akademik ve idari işçi ile öğrenciler katıldı.
Piknik mühletince öğrenciler, ağır bir hazırlık devrinden sonra danışman hocalarıyla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirirken Rektör Prof. Dr. Özölçer ise aktiflikte yer alan öğrencilerle bol bol sohbet etti. Bilhassa öğrencilerin mevcut ders durumları ile Rektör Prof. Dr. Özölçer’in kendi öğrencilik anılarını aktardığı karşılıklı sohbet sırasında ise keyifli anlar yaşandı. Piknik sırasında bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Özölçer, "Her yıl sistemli olarak baharın gelişi ve Üniversitemizde düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında Yabancı Lisanlar Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen klâsik piknik aktifliğini bu yıl, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri doğrultusunda ilân edilen "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlemekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizle yalnızca akademik manada değil, fırsat buldukça sportif ve kültürel bağlamda da bir ortaya gelmek bizler için en büyük memnunluk kaynaklarından biri. Bu münasebetle Yabancı Lisanlar Yüksekokulumuzun gerçekleştirdiği piknikte öğrencilerimiz, akademik ve idari işçimiz ile bir ortaya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyor, nazik davetlerinden ötürü Yüksekokul idaremize teşekkürlerimi sunuyorum" kelamlarına yer verdi.
BEUN Yabancı Lisanlar Yüksekokulu tarafından "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlenen 18. Klasik Piknik Aktifliği, günün anısına binaen Rektör Prof. Dr. Özölçer’in öğrencilerle fotoğraf çekimi gerçekleştirmesiyle son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.