Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tarihi Çarşıda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Safranbolu Yayın: 25.12.2015 15:19
Yazar:
Tarihi Çarşıda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Safranbolu’nun en önemli noktalarından birisi olan Kazdağlı Meydanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Vekili Halil Aydın, “Ekiplerimiz turizm sezonu başlamadan tarihi çarşıdaki çalışmaları bitirmek için var güçleri ile çalışıyorlar. Doğal gaz ile birlikte birkaç tane daha alt yapı çalışmasının yürütüldüğü yoldaki granit parkelerin pek çoğunun bozulduğunu dile getiren Başkan Vekili Aydın; “ Yama çalışmaları yerine granit parkelerin tamamını söküp komple yeniden yapmaktayız. Yolun yapımında tamamı çimentolandırılmış sarı malzeme serilirken, üzerine de şerbet şeklinde dökerek inşallah bundan sonra bozulmayacak bir yol haline gelecek” dedi.
Belediye olarak mesai kavramı gütmeksizin çalışmaların sürdüğünü dile getiren Aydın, “ Tarihi Çarşıya ulaşmakta güçlük çekilmediğini, çeşitli bölgelerden ulaşımız devam edebildiğini ifade ederken, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız ile Safranbolu’ya hizmetin en iyisini verme çabası içerisindeyiz “ şeklinde konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Gündem Yayın: 06.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum’da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi 16. Cadde üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavgada Umut V. vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak ve bıçaklanarak yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanları ile gittiği Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çarşı mahalle bekçileri sevk edildi. İddiaya göre, kavgaya karıştığı öğrenilen 6 şahıs ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

Paylaş: