Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Polis Eroini Otomobil Farında Buldu

Zonguldak Yayın: 04.11.2015 07:14
Yazar:

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda otomobilin farları ile çeşitli yerlerine gizlenmiş 8 paket satışa hazır halde eroin yakalandı. Operasyon kapsamında biri asker iki kişi gözaltına alındı.Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri uzun süredir takip ettikleri teyze çocukları E.Y. (21) ile F.Y.’yi (21) 67 ZF 104 plakalı otomobil ile İstanbul’dan Ereğli ilçesine gelişleri sırasında durdurdu. Zanlıların bulunduğu araçta detaylı arama yapan KOM ekipleri otomobilin farları ile iç kısımdaki bölümlere gizlenmiş halde 8 paket satışa hazır toz halinde eroin ele geçirdi. Yapılan aramanın ardından zanlılar kullandıkları araçla birlikte sorgulanmak üzere Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlıların burada yapılan sorgusunda F.Y.’nin izinli olarak askerden geldiği tespit edildi.
Sağlık raporu için hastaneye götürülen 2 zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılacak.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Manşet Yayın: 28.04.2024 13:20
İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu. Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.