Tokat’ta fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta tesirli olan sağanak, dolu ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Ekili topraklar ziyan görürken devrilen ağaçlar ulaşımı aksattı.
Meteoroloji’nin ihtarlarının akabinde Tokat’ta beklenen yağış akşam saatlerinde tesirini gösterdi. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi aydınlatırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Yüksek bölümlerde ise yağmur yerini doluya bıraktı. Bilhassa Yeşilyurt ve Sulusaray ilçelerinde tesirli olan dolu yağışı sonrası ekili topraklar beyaza büründü. Kısa müddette tabanı kaplayan dolu, tarım alanlarında ziyana yol açtı. Alpudere Köyü ile Sulusaray ilçesi ortasında ise fırtına tesirini gösterdi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok ağaç devrildi. Yola düşen ağaçlar nedeniyle karayolunda ulaşım durma noktasına geldi. Bölgeye sevk edilen takımlar, yolu trafiğe açmak için ağır uğraş harcadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KASEM’den yoğun katılımlı dijital pazarlama semineri

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından düzenlenen çevrim içi seminer ağır iştirakle gerçekleşti.
KASEM’in çevrim içi seminerinde dijital pazarlama stratejilerinin algoritmalarla alakası, ele alındı.
KASEM tarafından düzenlenen "Algoritma Dünyasında Dijital Pazarlama Stratejileri" başlıklı fiyatsız eğitim seminerinde dijital dünyada algoritmaların pazarlama stratejilerine tesiri ayrıntılarıyla ele alındı.
Eğitim, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Cengiz tarafından verildi. KASEM’in toplumsal medya görüntü izleme platformu hesabı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşen aktifliğine Türkiye’nin farklı kentlerinden iştirak sağlandı.
Seminerin akabinde iştirak evrakları ve sertifikalar, sonraki gün e-Devlet sistemine yüklendi. Bir sonraki fiyatsız eğitim semineri, 20 Mayıs’ta Seda Öğretir tarafından verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.