Mustafa Akgün tarafından
28 Nisan, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz Şehit Mehmet Esen Asayiş Ekipler Amirliğini Ziyaret Etti

Vali Mustafa Yavuz, Yeşil Mahalle’de gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından, Şehit Mehmet Esen Asayiş Ekipler Amirliğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Yavuz’a, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse eşlik etti. Amirlikte görev yapan personelle bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emniyet Teşkilatı’nın huzurun ve güvenliğin sağlanmasında üstlendiği görevin önemine değinen Vali, vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti. Vali Mustafa Yavuz, yaptığı değerlendirmede; "Toplumun güvenliği, huzuru ve kamu düzeninin sağlanmasında fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımızın kahraman mensuplarına üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Berkay Doğan tarafından
28 Nisan, 2025 11:34 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yeniden Refah Partisi Karabük’te 3. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanlığı, 3. Olağan Kongresi’ni Yenişehir Vali Nafiz Kayalı Kongre Salonu’nda yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi.

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal da katıldı. Karabük teşkilatı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Prof. Dr. Aydal, konuşmasında Türkiye’nin ekonomik ve sosyal sorunlarına değindi. “Çözüm üreten ve halkın yanında duran bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Aydal, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İl Başkanı İsmail Özer ise yaptığı konuşmada Karabük teşkilatının büyüyerek güçlendiğini belirtti. “Bu kutlu yürüyüşte Yeniden Refah bayrağını Karabük’te daha yükseğe taşıyacağız” diyen Özer, teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Kongrede yapılan seçimlerde İsmail Özer, partililerin desteğiyle yeniden İl Başkanı seçildi. Böylece Karabük teşkilatı güven tazeleyerek çalışmalarını sürdürme kararı aldı.

Program kapsamında Prof. Dr. Doğan Aydal, ilçelerde görev yapan başkanlara başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür belgeleri takdim etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da kongreye gönderdiği mesajla Karabük halkına ve katılımcılara teşekkür ederek selamlarını iletti.

Kongre, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.