blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzon’da sis etkili oluyor

Trabzon’da sabah saatlerinden itibaren sis tesirli olurken, bilhassa hava ulaşımı bu durumdan olumsuz etkileniyor.
Sabah saatlerinden itibaren tesirli olan ağır sis yüzünden Trabzon Havalimanından yapılması planlanan birtakım uçak seferlerinde aksamalar yaşanırken, sisin bilhassa kentin doğu tarafında daha ağır olduğu gözleniyor.
Şehrin büyük bir kısmını kaplayan ağır sisin önümüzdeki saatlerde tesirini kaybetmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de AB ülkelerine 11 bin 71 ton gönderildi

DÜZCE (İHA) – Düzce’den yılın birinci 4 ayında Avrupa Birliği (AB) ülkelerine 11 bin 71 ton iç fındık ihraç edildi.
Fındık ihracatında dünya pazarının yüzde 70’ini elinde tutan Türkiye, başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesine fındık göndermeye devam ediyor. Fındık, Karadeniz Bölgesinde olduğunu üzere Düzce’de çok sayıda aile tarafından üretiliyor.
Düzce Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü, ihracatta kıymetli bir yer tutan fındığa ait dataları açıkladı. Datalara nazaran, bu yıl ocak ayında 2 bin 416 ton, şubat ayında 3 bin 6 ton, mart ayında 2 bin 952 ton ve nisan ayında 2 bin 697 ton fındık ihraç edildi.
Düzce’de 2024 yılında toplam 20 bin 240 ton iç fındık ihracatı gerçekleşmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.