Zonguldaklı Kemal Danacı’nın direktörlüğünü yaptığı; eleştirmenler tarafından buluntu-korku cinsinde Türkiye’de çekilmiş en başarılı örneklerden biri olarak gösterilen Kara Neme Gelin Deresi sinemasının devamı niteliğinde olan Kara Neme 21 Şubat’ta vizyona giriyor.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Zonguldaklı Kemal Danacı’nın yaptığı sinemanın oyuncu takımını Erol Sertel, Betül Baktarhan, Buyruk Hızır, Ali Aslan, Yeşim Gedik, Aykan Sağ, Murat Yılmaz ve Vahdet Demiryürek oluşturuyor.
Çekimleri Çaycuma ve Gökçebey ilçesinde tamamlanan sinemanın öyküsü şöyle;
"bir köyde gerçekleşen intihar olayından sonra, haber muhabiri Nihan ve Kameramanı Öner, olayın gerçekleştiği yere masraflar. Polis Memuru Hikmet’in de olaya dahil olmasıyla, Arif Usta’dan aldıkları bilgiler olayları işin içinden çıkılmaz bir hale getirir."
Filmin 21 Şubat’ta tüm Türkiye’de gösterime gireceğini bildiren Direktör Danacı, "Korku gerçek oldu, sloganıyla çektiğimiz sinemaya tüm kaygı severleri bekleriz " diye konuştu.