Ramazan Öztürk tarafından
25 Aralık, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 73 Öğretmen Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen eTwinning Projeleri’nde başarılı olan öğretmen ve okullara Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen törende, il genelinde toplam 73 öğretmen eTwinning Belgesi almaya hak kazandı. Safranbolu ilçesinden ise 37 öğretmen, hazırladıkları projelerle bu başarıya katkı sağladı.

Törende konuşma yapan yetkililer, öğretmenlerin dijital eğitim alanındaki katkılarına ve öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden projelere dikkat çekti. Ayrıca, eTwinning Projeleri’nin, Avrupa'daki eğitim toplulukları ile iş birliği içinde yürütülmesinin önemine değinildi.

Eğitimde yenilikçi uygulamaları destekleyen eTwinning Projeleri’nin, öğretmenlerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtilirken, bu tür çalışmaları teşvik etmek için ödül törenlerinin düzenlenmeye devam edeceğini ifade edildi. Törende ödül alan öğretmenler, projelerinin eğitimde fark yarattığını ve bu başarının kendilerini motive ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trafik kazasında yaralanan öğretmen, 4 aylık yaşam mücadelesine yenik düştü

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan öğretmen 4 aylık yaşam gayretine yenik düşerek hayatını kaybetti.
Kaza, 21 Aralık 2024 yılında Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Seydiler Şehit Şerife Bacı Ortaokulu’nda misyon yapan Rehber Öğretmeni Ömer Yaman geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Yaman, yaklaşık 4 aydır ağır bakım ünitesindeki hayat çabasına yenik düşerek hayatını yitirdi.
Ömer Yaman’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakiben Ağlı Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kırlardere köyünde defnedileceği öğrenildi.
Kastamonu Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye iletisinde, "Öğretmenimize Allah’tan rahmet, eğitim topluluğumuza, ailesine başsağlığı dileriz" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.