Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nde ’tasarım’ söyleşisi

Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Kacır’ın konuşmacı olarak katıldığı "Tasarım Dünyasına Hoş Geldin" konulu söyleşi ölğrencilerden yoğun ilgi gördü.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) bünyesindeki Güzel Sanatlar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen "Tasarım Dünyasına Hoş Geldin" konulu söyleşi, yoğun katılımla gerçekleşti. Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Kacır konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide Sinan Kacır, grafik tasarımın baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası süreçleri ile çalışma alanları ve ihtimal proje konuları hakkında sunum yaptı.
Öğrenciler, Kacır’ın anlattığı bu süreçlere büyük ilgi gösterdi. Ayrıca, sunumun sonunda Kacır, Kastamonu’nun yöresel ürünleri, kent imajı ve endüstriyel tasarım alanındaki örnek çalışmalarla ilgili görseller eşliğinde detaylı bilgiler sundu. Etkinlik sonunda GSTF Dekanı Prof. Erol Yıldır, katkılarından dolayı Sinan Kacır’a teşekkür belgesi takdim etti. Güzel Sanatlar Öğrenci Topluluğu Başkanı Aleyna Atalar ise Kacır’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 22:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

U16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları Karabük’te başladı

Karabük’te üç gün sürecek U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları başladı.

Karabük'ün ev sahipliğini yaptığı ve Onur Futbol Sahası’nda başlayan U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında altı farklı şehirden 6 takım yer alıyor. Şampiyona 17-20 Nisan tarihleri arasında oynanacak ve bu müsabakalardan birinci çıkacak takım 2. kademe mücadelelerine katılmaya hak kazanacak.

Karabük’ün futboluna, ekonomisine ve reklamına katkı sunması için U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında 6 takıma ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, "Çevre illerimizden Ankara Anka Gençlik ve Spor, Bartın Gençlerbirliği Gençlikspor, Kastamonuspor, Çankırı Yurdum Spor Kulübü, Sinop Tersane Spor, Zonguldak Atletik Spor Kulübü takımlarımız yer alıyor. Şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Çevik, 6 takımda ortalama 25 sporcudan 150 sporcu yer aldığını belirterek, "Bu sayıya sporcu velileri, teknik ekipler gibi faktörler dahil edilmeden ortalama sayıdır. Bu etabı birincilikle bitiren takım 4 ilde 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarı ile çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler. Karabük’teki mücadelelerden galip çıkacak takım yarı finallere hak kazanacak diyebiliriz. Katılan takımlarımıza her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının final mücadelesi 20 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.