Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
25 Ekim, 2024 11:11

Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
A+ A-

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı okul sporları faaliyetlerinin değerlendirildiği ve 2024 - 2025 sezonu planlamalarının yapıldığı "Okul Sporları Değerlendirme ve Planlama Toplantısı", Yenişehir Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, önceki yılın etkinliklerinin değerlendirilmesinin ardından, yeni Eğitim Öğretim döneminde gerçekleştirilecek müsabakalar için fikstür çekimi yapıldı. Gençler, yıldızlar, küçükler kategorilerinde ve kız-erkek dallarında düzenlenecek karşılaşmaların planlaması tamamlandı.

Toplantıya; Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim, Okul Sporları Tertip Komitesi üyeleri ve beden eğitimi öğretmenleri katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, sporun öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak şunları söyledi: “Okul sporları, öğrencilerimizin fiziksel gelişiminin yanı sıra ruhsal ve sosyal becerilerinin de güçlenmesine katkı sağlıyor. Yeni dönemde daha fazla öğrenciyi spor etkinliklerine kazandırmayı hedefliyoruz. Gençlerimizi bu yıl daha da destekleyerek spora teşvik edeceğiz."

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

25 Ekim, 2024 11:14

PTT’den Vali Yavuz’a Anlamlı Hediye

PTT’den Vali Yavuz’a Anlamlı Hediye
A+ A-

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 184. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personelinden oluşan heyet Vali Mustafa Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonunda PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, günün anısına Vali Mustafa Yavuz’a Cumhuriyetimizin 100. Yılı Pulu ve Zarfı ile Milli Mücadele’nin 100. Yılı Anı Albümü takdim etti.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personeli ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz, PTT’nin faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. PTT’nin ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olduğunu, kurulduğu yıldan bu yana değişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak hizmet verdiğini ifade eden Vali Mustafa Yavuz, PTT Teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak,  PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Üniversite Eczanesi
Üniversite Eczanesi
Adres

Üniversite Mahallesi, Efsa Nur Sokak B-Blok No:1-A-B Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-2726

Atay Eczanesi
Atay Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:64/A Karabük

Telefon

(370) 424-2000

Seda Şahin Eczanesi
Seda Şahin Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak 2. Akter Sitesi B-Blok No:9/C Safranbolu Karabük

Telefon

(370) 712-2266

Gözde Eczanesi
Gözde Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi Doruk Sokak No:2/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3383