Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
22 Ekim, 2024 16:45
blank
İhlas Haber A.

Öğrenci servisi devrildi: 9 yaralı

Öğrenci servisi devrildi: 9 yaralı
A+ A-

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde öğrenci servisinin şarampole devrildiği kazada 7’si öğrenci 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesi Susuz Mahallesi’nde Esme Gögül’ün kullandığı 55 APB 224 plakalı servis minibüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada 7’si öğrenci, servis şoförü ve 1 görevli olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Vezirköprü ve Durağan devlet hastanelerine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

22 Ekim, 2024 16:52
blank
İhlas Haber A.

15 Temmuz gazisi Mustafa Çağır: “FETÖ’nün ölümünü kutluyorum, Allah bize bugünleri gösterdi”

15 Temmuz gazisi Mustafa Çağır: “FETÖ’nün ölümünü kutluyorum, Allah bize bugünleri gösterdi”
A+ A-

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Ankara’da gazi olan Mustafa Çağıran, elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili sevincini dile getirerek, “FETÖ’nün ölümünü içtenlike kutluyorum. Allah bize bugünleri gösterdi. Ona gönül veren, onun gibi vatanına ihanet eden herkesin bu vatandan temizlenip gitmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor" dedi.
Çorum’da yaşayan 15 Temmuz gazisi Mustafa Çağıran, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından yaşandığı sevinci anlattı. Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Ankara’da gazi olan Mustafa Çağıran, gaziler olarak büyük sevinç yaşadıklarını ifade etti. Elebaşı Gülen’in ardından kalanların da temizlenmesi gerektiğini kaydeden Çağıran, bu tarz hainlerin ortaya çıkmaması için gençlere büyük görev düştüğünü kaydetti.

Ankara’daki gazilerin Sincan’ davullu, zurnalı halaylı gösteriler yaptığını hatırlatan Çağıran, FETÖ lideri, Amerika’da yaşayan alçak, hain, Türkiye’ye verdiği büyük zararlardan sonra vatansız olarak gebermiştir. Ben öldü demek istemiyorum, geberdi. Biz çok mutlu olduk. Ankara’daki gazi arkadaşlarım Sincan Cezaevinin önünde davullu, halaylı gösteri yaptılar. Ben de katılmak isterdim. FETÖ liderinin ölmesi bu ülke için vatan hainliği anlamında pek bir şey ifade etmez. Zaten hasta, ölmeye yakın bir mahluktu. Ama memleketimizde vatanına ihanet eden FETÖ’ye gönül vermiş bir çok insanın olduğunu görüyor ve duyuyoruz. Bizim için önemli olan, vatanını 1 dolara satan alçaklara ne yapılması gerekir? Ülkemizde devlet kadrolarında bulunan kişilerin çok iyi araştırılıp liyakatli kişilerden seçilip vatanını, milletini seven kişiler bu kadrolara getirilmesi gerekir. O gün görev bizdeydi, FETÖ’yü başarısız kıldık. Bundan sonra da vatanını milletini seven, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını verecek insanları yetiştirmemiz gerekiyor. Bunun için de aileler ve öğretmenlerimize büyük görev düşüyor” dedi.

"İhanet eden herkesin bu vatandan temizlenip gitmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor"
Vatanı olmayanın dini, namusu, ailesi olmayacağını dile getiren Çağıran, “O yüzden yüce Allah vatanı için ölen kişilere ’şehit’ demiş. İnançlarımızı yaşamamız için özgür olmamız lazım. Bu yüzden FETÖ’nün ölümünü içtenlike kutluyorum. Allah bize bugünleri gösterdi. Ona gönül veren, onun gibi vatanına ihanet eden herkesin bu vatandan temizlenip gitmesi için devletimizin ve bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Aksi takdirde ülke yönetimi bunların eline geçtiğinde başımıza çok belalar açarlar. Özellikle 15 Temmuz darbe kalkışmasından PKK doğudan, diğerleri farklı bölgelerden ülkemize saldırarak ikinci bir Lozan yaşatmaya çalışacaklardı. Cumhurbaşkanımız ve bu aziz milletin cesurluğu sayesinde darbe girişimi başarısızlığa uğradı. Allah bir daha böyle günler yaşatmasın. Bunun için evlatlarımızı, çocuklarımızı, nesillerimizi çok iyi yetiştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

100. Yıl Eczanesi
100. Yıl Eczanesi
Adres

100.Yıl Mahallesi 1003 Caddesi, No:26-28/a Karabük

Telefon

(370) 433-4400

Özden Eczanesi
Özden Eczanesi
Adres

Bayır Mahalle Sümer Caddesi, No:35 Karabük

Telefon

(370) 415-6699

Ateş Eczanesi
Ateş Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Kaya Erdem Caddesi, No:33/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-1113

Deniz Eczanesi
Deniz Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No:6/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3689