Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da kiloluk palamutlar 70 liradan satılıyor

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşanan palamut bolluğu hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Kastamonu’da balık tutmak için denize açılan balıkçılar kasa kasa palamut ile dönüyor. Ağırlıkları 1 kilograma yaklaşan palamutların tanesi ise ilçede 70 TL’den satışa sunuldu. Vatandaşlar beyaz ve kırmızı ete göre daha ucuz olan balığa yoğun ilgi gösteriyor. İlçede bulunan balıkçılar, vatandaşlardan gelen yoğun talebin kendilerini de memnun ettiğini söyledi. Vatandaşlar ise ucuz olduğu palamudu tercih ettiklerini ifade etti.
İlçedeki balıkçı tezgahlarında çinekobun kilosu 250 TL, istavridin kilosu ise 60 TL’ye satılıyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de çıkan yangından ahşap ev kullanılamaz hale geldi

Artvin merkeze bağlı Sümbüllü Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap mesken kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere nazaran, Sümbüllü köyünde Uğur Coşkun’a ilişkin konutta gece saatlerinde şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap yapının kolay tutuşabilir olması nedeniyle alevler kısa müddette meskeni sardı. Lakin etraf sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Artvin Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye takımlarının süratli müdahalesi sayesinde yangın kısa müddette denetim altına alınarak büsbütün söndürüldü.
Yangında can kaybı yaşanmaması en büyük teselli olurken, meskende maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.