Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Son Dakika

AK Parti İlçe Delege Seçimleri Yapıldı

Manşet Yayın: 23.09.2024 12:04
A+ A-
AK Parti  İlçe Delege Seçimleri Yapıldı

AK Parti‘de 3 Eylül’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalar hızlandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti’nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci takvimi planında, İlçe Kongreleri için delege seçimlerinin tamamlandığını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Salt, AK Parti’nin belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğünce mahalle ve köy delege seçimlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “delege listelerinin ilanı, delege listelerinin kesinleşmesi” sürecinin tamamlanmasıyla geride bırakılan hafta sonu gerçekleştirilen mahalle ve köy delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegelerinin tespit edildiğini söyledi.

Daha güçlü yarınlara, birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Salt, yaptığı açıklamasında, “AK Parti Karabük Teşkilatları olarak, her zaman olduğu gibi bu süreçte de birlik, beraberlik ve kararlılıkla hareket ediyoruz.

  1. Olağan İlçe Kongrelerimiz için delege seçimlerini tüm ilçelerimizde birlik, beraberlik ve huzur içerisinde tamamladık.

Teşkilatımızın tüm kademelerinde sergilediğimiz güçlü dayanışma, hedeflerimize ulaşma yolunda bize güç katmaya devam ediyor. Kongrelerimizi büyük bir heyecan ve inançla karşılayarak, Karabük’ümüzün geleceği için hep birlikte daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“AK Parti’nin büyüdüğü, güçlendiği, kadrolarını tahkim ettiği” süreç olarak değerlendirilen 8.Olağan İlçe Kongreleri’nin 2024 Yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bilek güreşini bırakmak üzereyken antrenörünün desteğiyle dünya sahnesine çıktı

Spor Yayın: 26.09.2024 12:52
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Gümüşhaneli milli bilek güreşi sporcusu Muhammet Yasir Dalma, bırakmak üzere olduğu spor dalında antrenörünün desteğiyle birlikte defalarca Avrupa ve dünya şampiyonu, son olarak da Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya 3.’sü oldu.

Gümüşhaneli 17 yaşındaki milli bilek güreşi sporcusu Muhammet Yasir Dalma, genç yaşına rağmen bilek güreşi şampiyonalarında adından söz ettirmeye devam ediyor. Ortaokul yıllarında milli takım antrenörü Davut Altuntaş tarafından keşfedilen ve bu süreçte birçok kez sporu bırakmak istemesine rağmen Altuntaş tarafından tekrar bilek güreşine yönlendirilen genç sporcu, 5 yıllık süreçte 3 Türkiye şampiyonluğu, 3 Avrupa şampiyonluğu ve 2 de dünya şampiyonluğu elde ederek madalya kazandı. Son olarak Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 18 yaş altı 70 kilogram erkekler sağ kol kategorisinde dünya 3.’sü olan Muhammed Yasir Dalma’nın hedefi, önümüzdeki yıllarda yapılacak turnuvalarda şampiyon olup Türk bayrağını dalgalandırmak.

Muhammet Yasir Dalma: “Gezip eğlenmek daha cazip geliyordu ama Davut hocamız bana inandı”

Küçük yaşlarda okulunda yapılan seçmeler sonucunda bilek güreşi sporuna başladığını belirten Muhammet Yasir Dalma, “Bilek güreşi sporuna ortaokuldayken antrenörümüz Davut Altuntaş sayesinde başladım. Okulumuza gelerek seçme yaptılar, antrenörümüz de bendeki yeteneği keşfetti ve bu spora başladım. Ben de Davut hocadan eğitim alacağım için heyecanla başlamıştım. Onun sayesinde hala bu spora devam ediyorum. İlk başlarda antrenmanlar biraz zor geliyordu, çocuk olduğumuz için gezip eğlenmek daha cazip geliyordu. O süreçte Davut hocamız beni bilek güreşi sporuna tekrar döndürmek için çok uğraştı. Çok fazla emeği var üzerimde. 5 yıllık bu süreç içerisinde 3 tane Türkiye şampiyonluğu, 2 tane dünya şampiyonluğu, 3 tane de Avrupa şampiyonluğu aldım. Son olarak 2024’te Moldova’da düzenlenen dünya şampiyonasında da 3. oldum. Bu süreç içerisinde bayrağımızı hep kürsüde dalgalandırdık. Ben de son şampiyonada İstiklal Marşı’mızı okutmak isterdim ama bir dahaki sefere yine dünya şampiyonu olup İstiklal Marşı’mızı ve Türk bayrağını orada dalgalandırmak istiyorum” dedi.

Davut Altuntaş: “Başaracağına inandık ve destek çıktık”

Uzun yıllar boyunca başarılı milli sporcular yetiştirerek bilek güreşinde Gümüşhane’nin adından söz ettiren milli takım antrenörü Davut Altuntaş, “Yasir ile biz 5 sene önce bilek güreşine başlanmıştık. İlk olarak Ordu ilinde Gençler Türkiye Şampiyonası yapılmıştı. O dönem bilek güreşine yeni başladığı için başarılı olamamıştı. Ama biz kendisinin bu konuda yetenekli ve azimli olduğunu gördük. İlk başlarda kendisi bırakmak istemişti ama biz başaracağına inandığımızdan dolayı kendisine destek çıktık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük ve antrenmanların sonucunda Yasir hem Avrupa şampiyonu oldu, dünya şampiyonu oldu ve bu sene Moldova’da düzenlenen dünya şampiyonasında 3. oldu. Gümüşhane olarak 2011 yılından beri hem ulusal hem de uluslararası arenada söz sahibiyiz. Şu anda Gümüşhane’de bu dalda 46 tane milli sporcumuz var. Son yıllarda da dünya ve Avrupa’da katıldığımız şampiyonalarda da Gümüşhane olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Son katıldığımız dünya şampiyonasında da 3 tane dünya şampiyonluğu 3 tane de dünya üçüncülüğü aldık. Toplamda 6 madalyayla döndük” diye konuştu.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455