Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

VM Medical Park Samsun’da ’15. yıl ve 3. basamak hastane’ kutlaması

Sağlık 05.07.2024 20:07
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

VM Medical Park Samsun Hastanesi, 15’inci kuruluş yıldönümünde 3. basamak hastane unvanı almasını kutladı. Hastanenin Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Artık üniversite, araştırma hastaneleri ile eşdeğer özellikli işlerin, teknik işlemlerin sadece 3. basamak hastanelerin yapabildiği işlemlerin bakanlık ruhsatını aldık” dedi.

Samsun’un Atakum ilçesindeki Golf Kulübü’nde düzenlenen etkinlikte VM Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, hastanelerinin 15. yıldönümünü ve Karadeniz’in ilk özel 3. basamak hastanesi ünvanını almalarını kutladı. Etkinlikte konuşan VM Medical Park Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Hastanemizin 15. yıl dönümü dolayısıyla, hastanemizin açılışında emek veren tüm paydaşlarımızla birlikte kutlama yapıyoruz. Aslında bugünün bir anlam ve önemi daha oldu. Karadeniz Bölgesi’nin Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı ilk 3. basamak özel hastanesi olmak bu günümüzle beraber pekişti. Artık üniversite hastanesi, araştırma hastaneleri ile eş değer, özellikli ve teknik işlemlerin yapıldığı sadece 3. basamak hastanelerin işlemlerinin yapabildiği bakanlık ruhsatı aldık. Bundan sonra bugüne kadar özellikli işlemleri de yaparak bölgemize, vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam eden bir hastane olacağız. Bugün artık 15. yılımızı kutladık. Nice 30’uncu, 45’inci yıllarda Karadeniz Bölgesi’ne, tüm ülkemize ve sağlık turizmi ile beraber tüm coğrafyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun yönetimlerinde değişimler gerçekleşti. Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Dr. Mustafa Şen, VM Medical Park Maltepe Hastanesi Genel Müdürü, VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Şafak Aygül, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Akif Kırbaş, Liv Hospital Samsun’a Genel Müdür ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi olarak görev yapacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da sağlıklarına kavuşan yaban hayvanları yeniden doğaya salındı

Dünya 06.10.2024 04:07
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Kastamonu’da Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu Şube Müdürlüğünce yaralı halde bulunan yaban hayvanları, tedavilerinin ardından yeniden doğaya salındı.

Kastamonu’da son bir aylık süreçte gelen ihbarlar neticesinde vatandaşların ve bazı kurumlardan teslim alınan yaralı yaban hayvanları sağlıklarına kavuşturuldu. Jandarma ekiplerinden alınan yaralı ebabil, İnebolu Orman İşletme personelinden alınan yaralı atmaca, Çatalzeytin Orman İşletme Müdürlüğünden alınan yaralı martı, vatandaşlar tarafından teslim edilen yaralı baykuş, DKMP Kastamonu Şube Müdürlüğü ekiplerince tedavi altına alındı. Gerekli tedavilerinin ardından bir süre kontrol altında tutulan yaban hayvanları, rehabilitasyon süreçlerinin ardından tekrar doğal yaşam alanlarına döndü.

Ayrıca DKMP Kastamonu Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma kontrol faaliyetleri esnasında dağlık arazide bulunan yaralı haldeki balıkçıl ise tedavisinin tamamlanmasıyla birlikte en yakındaki sulak araziye getirilerek doğal yaşam ortamına salındı.

Nöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500