blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ferahlatan futbol: Halı sahaya su püskürtme sistemi kuruldu

Düzce’de bir halı sahada müşterilerinin hava sıcaklıklarından etkilenmesini istemeyen işletmeci su püskürtme sistemi kurdu.
Düzce’de halı saha işletmecisi Mesut Büyük, müşterilerin maç sırasında serinlemesi için farklı bir yönteme başvurdu. Büyük, sahalara su püskürtme sistemi kurdu. Su uygulaması müşterilerin de beğenisini topladı.
Bu sistem ile sıcaktan bunalan müşterileri rahatlattıklarını söyleyen Mesut Büyük, "Sıcak yaz akşamlarında, futbolseverlere elimizden geldiği kadar serinletme işlemi yapıyoruz. Talep eden müşterileri maç esnasında ıslatıyoruz. Böyle sistemlerle stadyumlarda, devre aralarında veya maç öncelerinde zeminleri ıslatıyorlar. Bizde bunu yukardan yapmayı istedik. Tepkiler de çok güzel. Sırf bunun için gelenler oluyor. Maç 60 dakika. Maçın başında, sonunda 3-4 dakikalık aralıklarla bunu yapıyoruz" dedi.

"Islanmaktan memnun oluyoruz"
Sistemden memnun kalan müşterilerden Akif Şen, "Islanmaktan memnun oluyoruz. Yaz gününde halı sahadaki bu sistem bizi bir nebze olsun rahatlatıyor. Bazen suyu fazla basıyorlar, terli olduğumuz için de sıkıntı olabiliyor ama beğendiğimiz bir uygulama. Gerçekten memnun kalıyoruz" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sahnede evlilik teklifi

Bartın’da bir genç, pop sanatkarı Güliz Ayla konserinde sahneye çıkarak, binlerce kişinin gözü önünde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. "Evet" karşılığı alan genç, sanatçı ile birlikte müzik söyledi.
Bartın’da düzenlenen Çilek Şenliği renkli ve enteresan imgelere sahne oluyor. Şenliğin ikinci gününde çilekli pasta müsabakası düzenlendi. Heyet üyeleri, birbirinden hoş 19 pasta ortasından en güzelini seçmekte zorlandı. Birinciye 5 bin TL mükafatın verildiği yarışın kazananı Bartın ve çilek temalı yaş pastayı hazırlayan Ekin Aytekin oldu.
Yarışmanın akabinde ise halk oyunları şovları sergilendi. DJ performanslarının da yer aldığı ikinci günün finalinde ise pop sanatkarı Güliz Ayla, sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde, sanatçı binlerce kişiyi coşturdu.

Sanatçıdan kendisine enteresan benzetme
Pop sanatkarı Güliz Ayla, sahnede yaptığı kısa konuşmada çileğe benzemek istediğini lakin giydiği yeşil kıyafet nedeniyle olgunlaşmamış çileğe benzediğini söyledi. Sanatçı, "Burada olmaktan çok memnunum. Ben de çileğe benzemek istedim, olmadı. Yeşil kaldım biraz. Olmamış, tatlı değil mi? Daha tam olmamış, yani mevsiminde değil" dedi.
Sahneye çıkan bir hayranı ise kara kalem çalışması ile çizdiği resmi ünlü sanatkara verdi. Kız arkadaşı ile birlikte sahneye çıkan bir genç ise, sahnede arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Diz çökerek, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan genç, "evet" yanıtı alması üzerine alandakiler tarafından alkışlandı. Ünlü sanatçı ise, teklifin akabinde "ve sizi karı koca ilan ediyorum" diye espri yaparak, çifti kutladı. Gençlerin sevinç ve heyecanına ortak olan sanatçı, bir müziğini da onlarla birlikte seslendirdi.

Programda sanatkara 1 sepet Bartın çileği armağan edildi.
Festivalin ikinci günü aktiflikleri sanatkarın verdiği konserin akabinde sona erdi

Bizi sosyal medyadan takip edin