Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Alkollü motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı: 2 yaralı

Karabük Yayın: 02.04.2024 22:24
İhlas Haber Ajansı
Alkollü motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı: 2 yaralı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Sadri Artuç Caddesi Flamingo Kavşağında meydana geldi. Y.A. idaresindeki 78 SG 745 plakalı otomobil B.Ö. idaresindeki 78 SA 095 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile yolcu olarak bulunan Ö.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan kontrollerde motosiklet sürücüsünün 1.63 promil alkollü olduğu belirlenirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak Yayın: 21.05.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı
Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak’ta 1183 yaşındaki porsuk ağacının kökünden kesilmesi ile ilgili açıklama yapan valilik, adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

Zonguldak Valiliğinden 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesi ile ilgili yapılan açıklamada, Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde DSİ Genel Müdürlüğü 23. Bölge Müdürlüğünce 2024 yılı yatırım programında bulunan Zonguldak Acılık Yukarı Havza Tedbirleri işi kapsamında yapılacak olan tersip bendi imalatları için kurum görüşleri alındığı ifade edildi. Açıklamada, ilgili kurumlarca alanda herhangi bir kültür veya tabiat varlığı olmadığının belirtildiği, Orman Genel Müdürlüğü’nden izin aşamasına gelmeden ilgili yüklenici firma tarafından izinsiz bir şekilde ağaçların kesildiği kaydedildi. “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce sahada bulunan iş makinasına el konulmuş, ağaç kesme ve açma suçlarından suç zabtı tanzim edilerek adli makamlara bildirilmiştir” ifadelerine yer verilen açıklamada, adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Paylaş: