Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması ve 5’e 2 gerçekleştirdi. Dar ve geniş alan oyunlarıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta zirai don ve hastalık kontrolleri sürüyor

Zonguldak Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü, kent genelinde meyve ağaçlarında zirai don ve hastalık zararlılarıyla ilgili denetimlerin devam ettiğini bildirdi.
Müdürlükten yapılan açıklamada, vazifeli çalışanın alanda çalışmalarını sürdürdüğü belirtilerek, "Bitki sıhhatinin korunması, don sonrası yapılacak süreçler ve üreticilere yönelik bilgilendirmeler titizlikle yürütülmektedir" denildi.
Paylaşımda ayrıyeten, "tarım sahada" etiketiyle sürdürülebilir tarım için yapılan denetimlerin aralıksız sürdüğü vurgulanarak, çiftçilere yönelik eğitim ve yönlendirme çalışmalarının da devam ettiği aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.