Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kastamonu’da Ortak Su Ürünleri Denetimi Yapıldı

Kastamonu Yayın: 06.04.2015 06:38
Yazar:
Kastamonu’da Ortak Su Ürünleri Denetimi Yapıldı

KASTAMONU ’da Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, dip trolü ile avcılık yapan balıkçı gemisi ve teknelerini denetlediler.
Su ürünleri avcılığına getirilen düzenlemelerin takip edilmesi ve kontrolü amacıyla, Kastamonu ve Sinop İl Müdürlükleri Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Kontrol Personeli ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı TCSG-96 Komutanlığı yetkililerince denizde ve yedi karaya çıkış noktasında ortak eş zamanlı denetim gerçekleştirildi.
Denetime, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün yanı sıra 6 sahil ilçe müdürlüğü personeli de katıldı. Söz konusu denetimlerde, 11 adet dip trolü ile avcılık yapan balıkçı gemisi ve bir adet nakil vasıtası denetlendi. Yapılan denetimde gemilerde, ürün, av araçları, ruhsat tezkereleri ve belge kontrolü yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerin birlikte yaptıkları planlı ve plansız denetimler, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nün, su ürünleri ve yaşam alanlarını korumak, koruma ve kullanma dengesini gözeterek işletmek, etkin bir denetim sistemi oluşturarak sürdürülebilirliği sağlamak misyonu çerçevesinde kesintisiz olarak önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Uzman çavuş cam silerken 3. kattan düştü

Gündem Yayın: 28.04.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te uzman çavuş evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi 1006. Cadde’de oturan H.K. (29), evinin camlarını sildiği sırada camın kırılmasıyla 3. kattan beton zemine düştü. Şahsın düştüğünü gören komşuları 112 Acil Servis Hizmetlerine ihbarda bulunurken, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından H.K., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, H.K.’nın düştüğü yerde inceleme yaparken, H.K.’nın Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Paylaş: