Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice’de tır dorsesi alev alev yandı

Manşet Yayın: 07.01.2024 12:43
İhlas Haber Ajansı
Yenice’de tır dorsesi alev alev yandı

Karabük’ün Yenice ilçesinde seyir halindeyken alev alan mermer yüklü tırın dorsesi yandı.

Olay, Karabük-Yenice kara yolu Gökbel köyü mevkii yakınlarında meydana geldi. Sabah saatlerinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen mermer yüklü tırın dorsesi, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu alev aldı. Şoför, tırı çekiciyi dorseden ayırıp itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucu tırın dorsesi kullanılamaz hale geldi.

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

AW114479 01 jpg

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar Ortaokulu Türkiye İkincisi Oldu

Karabük Yayın: 18.05.2024 12:42
Eskipazar Ortaokulu Türkiye İkincisi Oldu

Eskipazar Ortaokulu Sivas ilinde 31 il, 48 takım ve 135 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Okul Sporları Floor Curling Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Karabük’ün ilk ve tek Floor Curling takımı olan Eskipazar Ortaokulu öğrencileri Efsa Yaman, Merve Muştu  ve Tuana Çelik  iki yıldır büyük bir emek ve gayretle müsabakalara hazırlandıklarını ve bu seneki şampiyonada Karabük’ü temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

Başarının mimarları Eskipazar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Çağdaş Bal ve Fatih Şirin haftanın 6 günü yaptıkları disiplinli çalışmalarının önce Sinop’taki bölge müsabakalarında netice verdiğini, bölgeden çıkarak Türkiye Birinciliği finallerine kalmayı başardıklarını, böylesine güzel bir dereceyi ilimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.