Karabük’te hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 12:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Karabük'te, "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "uyuşturucu ticareti yapma" gibi suçlardan hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde 11-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 7'si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, haklarında; "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak kullanmak" gibi suçlar başta olmak üzere, haklarında 1 ila 15 yıl kesinleşmiş ve diğer suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ve mücadelenin durmaksızın devam edeceğini bildirdi. (İHA)

Vali Mustafa Yavuz, Gönüllü Gençlerle Buluştu

Vali Mustafa Yavuz, gençlerle bir araya gelerek onların fikir ve projelerini dinledi.

Haber Merkezi tarafından
24 Şubat, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlerin ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli değerler olduğunu vurgulayan Yavuz, bu tür buluşmaların gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına katkı sağlayacağını belirtti.

Gençlerle yapılan görüşmelerin, ortaya koydukları fikir ve çözüm önerilerinin kendileri için önemli bir yol haritası olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini inşa edecek en önemli değerlerimizdir. Onların fikirleri, çözüm önerileri ve projeleri bizim için çok kıymetli. Bu tür bir araya gelmeler, gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine ve sorumluluk almalarına vesile olacaktır” dedi.

Vali Yavuz, bundan sonra da belirli aralıklarla gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, tüm katılımcı gençlere teşekkür etti. Bu tür buluşmaların gençlerin gelişimine ve toplumsal katkılarına katkı sağlamak amacıyla sürdürüleceği ifade edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.