Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabüklü boksörlerin gayesi altın madalya

Spor Yayın: 22.08.2023 00:24
İhlas Haber Ajansı
Karabüklü boksörlerin gayesi altın madalya

Karabük’te boksörler eylül ayında Kocaeli’de düzenlenecek U22 Türkiye Boks Şampiyonası’na ulusal boksör eşliğinde hazırlanıyor. Karabük Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü ve Baykan Arslan Boks Okulu Spor Kulübü boksörleri Prensip Yağmur Pekşen, Sena Parıltı Yüksel, Berkan Arslan ve Emirhan Ünsal, altın madalya hedefliyor.

Kocaeli’de 3-10 Eylül tarihleri ortasında düzenlenecek olan U22 Türkiye Boks Şampiyonası’na Antrenör Baykan Arslan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü Boks Antrenörü ve ulusal boksör Eda Yenilmez ile hazırlanan boksörler gayelerinin altın madalya olduğunu söyledi.

Antrenör Baykan Arslan şampiyona için çok çalıştıklarını belirterek, “Yaklaşık bir aydır sabah-akşam olmak üzere iki idman hatta bazen özel olarak egzersiz yaptığımızda günde üç egzersiz yaptığımız oluyor. Atletlerimizin vilayetimizi en güzel halde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü Boks Antrenörü ve birebir vakitte ulusal boksör olan Eda Yenilmez ise deneyim kısmında daha çok yardımda bulunduklarını vurgulayarak, “Tecrübemiz daha genç atletlere nazaran daha fazla olduğu için onlara kilo düşmeleri konusunda, yorgunluk yaşadıklarında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İdmanda yorulsalar da devam etmeleri konusunda motive ediyoruz” biçiminde konuştu.

“Boks çok emek isteyen bir branş”

Antrenör ve sportmen olarak boksun sıkıntı bir branş olduğunu söyleyen Yenilmez, “Ringin içinde dövüşmek çok farklı lakin dışardan dövüştürmek ve yönetmek de çok farklı. Antrenör olmak da atlet olmak da sıkıntı. Boks sıkıntı bir branş. Çok emek isteyen bir branş. Sabırlı olmak gerekiyor. Azimli olmak gerekiyor” diye konuştu.

Şampiyonaya hazırlanan boksörlerden Berkan Arslan maksatları ile ilgili olarak, “Hedefimiz her vakit olduğu üzere altın madalya ile dönmek. Grup olarak çok güzel hazırlanıyoruz. Dört kişilik bir ekibiz ve dördümüzün de daha evvel Türkiye dereceleri oldu. Ortamızdan benimle birlikte Ulusal kadroda yer alan atletlerimiz oldu. Bu yıl da amacımız şampiyonluk ve akabinde ülkemizi en yeterli halde temsil etmek. Bu amaç ışığında çalışıyoruz” sözlerini kullandı.

İlke Yağmur Pekşen şampiyonluk için çok çalıştığını, çabalamaktan vazgeçmediklerini söyledi. Pekşen, ulusal boksör ile çalışmanın avantajları olduğunu belirterek, “Bizim için çok gurur verici bir durum. Bizim hayallerimizi yaşamış beşerler ile çalışmak çok hoş. Onlardan gördüklerimiz sayesinde biz bir adım değil beş adım ilerliyoruz. Daima rol modelimiz olmaya devam ediyorlar ve bizi daima ileri taşımaya yardım ediyorlar” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaldığı telefonu vermek istemeyince soyunmaya başladı

Gündem Yayın: 08.09.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te bir telefoncuya giden kadının hem kendi telefonunu zorla satmaya çalıştığı hem de vitrinden çaldığı telefonu vermek istemeyince soyunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kemal Güneş Caddesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kadın, telefon mağazasına girip telefonunu satmak istedi. İş yeri sahibi telefonu satın alamayacağını belirterek, kadının talebini reddetti. Defalarca telefonunu uzatarak satmak isteyen kadın bir süre sonra dükkanda taşkınlık yaparak, diğer müşterilerin araya girmesine rağmen yöneldiği cam vitrinde bulunan bir telefonu alarak dışarıya çıktı. İş yeri sahibi kadının çaldığı telefonu fark edip geri almaya çalıştı. O sırada mağaza sahibi, çalınan telefonu geri almaya çalışırken kadının bir anda soyunmasıyla neye uğradığını şaşırdı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan iş yeri sahibi Habib Nazari, “Kapatırken müşteri geldi bana. Müşteri geldi alışveriş yaptık. Alışveriş bittikten sonra tam kapatacaktım, o sırada kadının biri geldi. Birden telefonu fırlattı almamı istedi. Ben de baktım biraz anormal davranıyor ve alamayacağımı söyleyerek başka yere sormasını söyledim. ‘Sen alacaksın’ dedi. 2-3 kere ısrarla fırlattı telefonu. Bir kere de tam düşerken tuttum telefonu. Sonra küfür etmeye başladı. ‘Telefonu alacaksın, bana para ver’ dedi” ifadelerine yer verdi.

“Camdan bir tane telefon çaldı”

O sırada diğer müşterilerinin de dükkanın önünde olduğundan bahseden Nazari, “Sonra onlar çıkarken tam olayın sıkıntı olacağını anlayınca geri döndüler. Geri dönünce de bunu çıkartmaya çalıştılar. Kadın çıkmayıp kendini cama sürtmeye başladı. Yumruk attığı camdan bir tane telefon çaldı. Telefonu aldıktan sonra işte görür görmez ‘Telefonu ver’ dedim. ‘Ben almadım telefonu’ diyerek dışarı çıktı. Dışarı çıkınca da önceki kadın müşterime söyledim. Onlar da telefonu aldığını gördü” dedi.

“Birden soyunmaya başladı”

Daha sonra köşeye geçen şüpheli kadının telefonu almadığını iddia ederek poşeti açtığını ifade eden Nazari, “Sonra biz telefonu ver diye ısrar ederken soyunmaya başladı birden. Öyle yapınca da bizler neye uğradığımızı şaşırdık. Sırtımızı döndük. Müşteri sayesinde telefonu alabildim. Kepeği indirince ben de caddeye çıktım. Cadde de giderken bu sefer de peşimden biber gazıyla dolaşıyor. Sonra baktım olayı zapt edemeyeceğim karakola gittim. Karakolda olayı anlattım. Sonra kadını çağırdılar, konuşmaya başladılar ve beni de gönderdiler” diye konuştu.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455