Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kaza yaptı, olay yerinden kaçıp geri geldi: 2 yaralı

Gündem Yayın: 20.08.2023 12:48
İhlas Haber Ajansı
Kaza yaptı, olay yerinden kaçıp geri geldi: 2 yaralı

Bolu’da D-100 karayolunda ticari araç ile arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan ticari aracın şoförü olay yerinden evvel kaçtı, akabinde geri geldi.

Kaza, D-100 karayolunda İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametine seyreden Bayram Demirtaş yönetimindeki 14 BD 301 plakalı araba ile kavşaktan dönmek için anayola çıkan İsmail Yaşar idaresindeki 28 RG 170 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın tesiriyle arabada yolcu pozisyonunda bulunan Nazmiye Demirtaş ve hafif ticari araçta yolcu pozisyonunda bulunan Turgay Nizamoğlu yaralandı.

Sürücü olay yerinden kaçtı

Kazanın akabinde hafif ticari aracın şoför İsmail Yaşar olay yerinden diğer bir araçla kaçtı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sıhhat, polis ve jandarma takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımlarınca yaralıların birinci müdahalesi yapıldı. Birinci müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye sevk edildi.

Yarım saat sonra geri geldi

Polis ve jandarma takımları olay yerinden kaçan İsmail Yaşar’ın yakalanması için çalışma başlattı. Kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay yerinden kaçan şoför İsmail Yaşar olay yerine geri geldi. Kaza mahallinde sözü alınan şoför Yaşar’ın alkol denetimi yapıldı. Alkol denetiminde alkollü olmadığı tespit edilen İsmail Yaşar, tabiri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazada hafif ticari aracın motor kısmının kullanılamaz hale geldiği ve şoför koltuğunun tam karşısında bulunan camın çatlak olduğu görüldü. Olay yerinden kaçıp tekrar geri gelen şoför İsmail Yaşar ise ayağında hafif bir çizik olduğunu söz etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yangın evlere sıçramadan söndürüldü

Gündem Yayın: 07.09.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı

Düzce’nin fındık tarlasında meydana gelen anız yangını, Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Düzce Kuzey Çevre yolu Muncurlu Köyü mevkiinde fındık ağaçları bulunan arazide bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale etti. Yerleşim yerine yakın konumdaki fındıklık yangını çevredeki konutlara ve diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 8 dönüm büyüklüğündeki fındık arazisi zarar gördü.

İtfaiyeden vatandaşlara uyarı

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, anız yangınları konusunda vatandaşları uyararak, “Anız yangınları topraktaki organik maddeleri yok ederek toprağın verimini düşürmektedir. Sonbahar aylarında otların kurumasına bağlı olarak yangın riski artmakta olup, bu nedenle yangına sebebiyet verecek şekilde tarım ve orman alanlarında ateş yakılmaması, cam şişe ve izmarit atılmaması büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” denildi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455