Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2023 10:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Galatasaray’da futbolcular sağlık kontrollerinden geçti

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray'da futbolcular, sağlık kontrollerinden geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'da futbolcuların sağlık kontolleri başladı. Kamp ve hazırlık maçları öncesinde Medicana International İstanbul Hastanesi’nde yapılan tetkik ve kontrollerde Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Fredrik Midtsjo Kazımcan Karataş, Yusuf Demir, Emin Bayram, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Mathias Ross ve Olimpiu Morutan'a göz, ortopedi, genel cerrahi, nöroloji, kardiyoloji, kulak burun boğaz, dahiliye muayenelerinin yanı sıra, radyoloji, eko-efor, solunum fonksiyon testi ve kan tetkikleri yapıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
20 Mayıs, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Final Tarihine Tepki: “Gerekirse Maça Çıkmayız!”

ESKİPAZAR BELEDİYESPOR VE SAFRANBOLUSPOR'DAN ORTAK AÇIKLAMA

Karabük Amatör Ligi Metin Güney Sezonu’nda finale yükselen Eskipazar Belediyespor ve Safranboluspor, final tarihine tepki gösterdi. Karabük Futbol İl Tertip Komitesi tarafından 21 Mayıs Çarşamba günü oynanması kararlaştırılan final müsabakasının hafta sonuna alınmasını isteyen iki kulüp, kararın yeniden değerlendirilmemesi halinde maça çıkmama ihtimallerini gündeme getirdi.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa’nın da katıldığı toplantıda kulüp yöneticileri bir araya gelirken, her iki takım finalin 25 Mayıs Pazar günü oynanması talebinde bulundu. Ortak açıklama yapan kulüpler, hafta içi oynanacak bir karşılaşmanın taraftar katılımını olumsuz etkileyeceğine dikkat çekti.

PLAYOUT BASKISI VE FİKSTÜR SIKIŞIKLIĞI

Karabük futbol kamuoyunda da tepkiyle karşılanan karar, finali kazanacak takımın kısa süre içinde Eflanispor ile playout maçına çıkacak olması nedeniyle eleştiriliyor. Spor çevreleri, hem final hem de playout maçlarının birer hafta arayla oynanması gerektiği konusunda hemfikir.

“FUTBOLUN RUHUNA ZARAR VERİR”

Yayımlanan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Hafta içi oynanacak bir final, taraftar katılımını düşürecek, futbolun ruhuna zarar verecektir. Bu nedenle 25 Mayıs Pazar günü oynanmasını talep ediyoruz. Kararın değişmemesi durumunda, final müsabakasına çıkmamak dahil tüm seçenekleri değerlendireceğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.”

Kararın yeniden gözden geçirilip geçirilmeyeceği merakla beklenirken, iki kulübün kararlı tutumu amatör futbol camiasında geniş yankı buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin