Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Dzeko: ‘Harika duygular yaşıyorum’

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Bosna Hersekli ünlü golcü Edin Dzeko, "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Fenerbahçe, 37 yaşındaki forvet Edin Dzeko'yu 2 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Ali Koç'un yanı sıra Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı. İmza törenin ardından Dzeko, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer olarak doğru bir karar verdiğini ifade eden Boşnak oyuncu, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu. Dzeko, Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ise şu sözleriyle ifade etti: “Muhteşem Fenerbahçe Ailesi'nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.” Golcü futbolcu daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türk Yıldızları Samsun semalarında ay-yıldız çizdi

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında şov yapan Türk Yıldızları, Samsun semalarında ay-yıldız çizdi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında uçaklar hava şovları yaptı. Hava şovlarında Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Şovlar, SOLOTÜRK’ün yaptığı akrobatik hareketlerle başladı. Yüksek süratte yapılan keskin dönüşler ve alçak uçuşlar izleyenlerin nefesini kesti. Akabinde sahneye çıkan Türk Yıldızları, şovlarına gökyüzüne ay-yıldız çizerek başladı. Gösteriyi izleyenler bu sırada duygusal anlar yaşarken, alkışlarla pilotlara takviye verdi. Pilotlar ise gökyüzünde kalp çizerek alkışlara karşılık verdi.
Senkronize hareketler, iniş-çıkış hareketleri ve gökyüzünde oluşturdukları görsel şölenle büyük beğeni toplayan Türk Yıldızları, 19 Mayıs coşkusunu doruğa taşıdı. Şovları izlemek için kıyıda toplanan binlerce vatandaş, unutulmaz anları cep telefonlarıyla kaydetti. Kalabalık ve ağır ilgi nedeniyle şovların yapılacağı Doğu Park Alanı’na gelmekte zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar, tüm zorluklara karşın uçuşlardan aldıkları keyfin her şeye değdiğini söylediler.
Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK öncesinde Jandarma Genel Komutanlığı takımları tarafından gerçekleştirilen hava şovları de nefes kesti.

Bizi sosyal medyadan takip edin