Karabük Postası tarafından
19 Haziran, 2023 10:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ayvazlar köyü referandumda ‘Evet’ dedi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Ayvazlar köyü sakinleri, Çaycuma Belediyesi'ne katılmak için sandıktan ‘Evet’ çıktı. İlçeye 4,5 kilometre uzaklıkta bulunan Ayvazlar köyü Merkez Mahallesi'nde bulunan 163 seçmen bu sabah itibariyle sandık başına gidip oy kullanmaya başladı. Merkez Mahallesi sakinleri de Çaycuma Belediyesi sınırlarına dahil olmak için 1001 nolu sandıkta oylarını kullandı. . Oy kullananlardan 94'ü evet, 27'si ise hayır derken 2 geçersiz oy çıktı. Merkez Mahallesi Çaycuma Belediyesi’ne ‘Evet’ diyerek bağlandı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin