Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek Grup Müsabakaları Başladı

Günlük Yayın: 11.04.2023 16:48
Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek Grup Müsabakaları Başladı

Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek Grup Müsabakaları Karabük’te başladı. 11-13 Nisan 2023 tarihleri arasında Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen ve 9 ilden 15 takımın katıldığı organizasyonda, yaklaşık 100 sporcu mücadele ediyor.

Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük’te spor organizasyonlarının düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir İl haline geldiklerini söyledi.

Üç gün boyunca Karabük’te devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcuları, antrenörleri ve idarecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Müdür Coşkun Güven, “Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Açılış törenine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın,Tertip Kurulu temsilcileri, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı. Organizasyon, 13 Nisan’da sona erecek. (Nurettin Acar)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Koruyucu Aile Günü etkinliği

İlçe Haberleri Yayın: 04.07.2024 20:37
İhlas Haber Ajansı
Koruyucu Aile Günü etkinliği

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz’un katılımıyla “Koruyucu Aile Günü” etkinliği düzenlendi.

Safranbolu ilesinde düzenlenen etkinlikte koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Vali Yavuz ve Süreyya Yavuz, koruyucu ailelerle yakından ilgilenerek, çocuklarla keyifli vakit geçirdi.

Etkinlikte konuşan Vali Yavuz, “Koruyucu Aile Günü kapsamında siz değerli koruyucu aile ve çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Tüm çocuklarımız siz değerli ailelerimize emanet. Her birinizin sizlere emanet olan çocuklarımıza çok iyi baktığını gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı kanatlarınız altına alarak, onlara şefkat ve güler yüz gösterdiğiniz çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluktan okunuyor zaten. Karabük’te daha fazla çocuğumuza kol kanat gerecek yeni koruyucu aileler bulmamız lazım. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin de desteğiyle yeni ailelerimizin aramıza katılacaklarına inancım tamdır” dedi.

Etkinliğe ayrıca Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.