Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Öğrencilere Atkı, Bere ve Eldiven Dağıtıldı

Gündem Yayın: 14.01.2023 15:46
Yazar:
Öğrencilere Atkı, Bere ve Eldiven Dağıtıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce başlatılan “Isıtan Eller Projesi” kapsamında yurtlarda kalan gençler başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile Gençlik Merkezi Gönüllülerinin katkılarıyla alınan atkı, bere ve eldivenden oluşan hediye paketleri Eflani Kaymakamı Büşra Güneş’in katıldığı programda Eflani Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine teslim edildi.
Eflani Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebi, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ekin Şenol, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Volkan Uğur, Gençlik Liderleri ve Yurtlarımızda kalan Gönüllü öğrenciler katıldı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: