Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği

Gündem Yayın: 24.11.2022 13:22
Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Ovacık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yapılan organizasyonla Ovacık Spor Lisesine spor malzemesi desteği yapıldı.

Dağıtım organizasyonunda Ovacık Spor Lisesine spor malzemelerini Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven teslim etti

Ovacık Spor Lisesinin spor faaliyetleri konusunda aktif bir konumda olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor  İl Müdürü  Coşkun Güven; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla belirlenen okullara spor malzemesi olarak futbol, voleybol, basketbol ve hentbol topu dağıtımının yanında slalom setleri Badminton raketi ve bocce seti teslim edildiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal ve sportif hayata hazırlama anlamında önem arz eden bu malzemelerin dağıtımını yaptığımız için mutluyuz”  dedi.

Ovacık Spor Lisesinde düzenlenen Spor Malzeme teslim törenine Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan As, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ters yöne giren otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı

Gündem Yayın: 12.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Ters yöne giren otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı

Bolu’da Tabaklar Mahallesi’nde ters yöne giren bir otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı. Yolun karşısına geçmek için koşan çocuk, aracın çarpışması neticesinde bacağından yaralandı.

Kaza, Tabaklar Mahallesi Şeref Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Haznedarlar Sokak üzerinde seyreden Yavuz U. yönetimindeki 14 ACG 921 plakalı otomobil, Cumhuriyet Caddesi’ne gitmek üzere Şeref Sokağa girdi. Otomobiliyle ters yöne giren Yavuz U., sokak üzerinde karşıya koşarak geçmek isteyen 7 yaşındaki E.E’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk bacağından yaralandı. Araç sürücüsü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 7 yaşındaki E.E., sağlık ekiplerince İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Bacağından yaralanan E.E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş: