Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bankalardan Promosyon Yarışı

Gündem Yayın: 01.08.2022 14:05
Yazar:
Bankalardan  Promosyon Yarışı

Karabük’te bankalar promosyon yarışına girdiler. Son birkaç aydır Karabük’te bulunan bankalar,  emeklilere promosyon vermek için çeşitli kampanyalar başlattılar. Bazı bankalar emeklilere verilen promosyon ücretini 7 bin liraya kadar yükseltirken, bu rakamı duyan emekliler, sabahın erken saatlerinde bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturuyorlar. Özellikle devlet bankalarının daha düşük promosyon ücreti vermesi nedeniyle yüksek miktarda promosyon veren bankalara maaşlarını taşıyan emekliler bu durumdan memnun olduklarını dile getiriyorlar.

Bankalar ile üç yıllık sözleşme imzalayıp yüksek miktarda promosyon almak isteyen emekliler, oluşan sıra nedeniyle banka önünde saatlerce beklemekten sıkılmıyorlar. İsminin açıklanmasını istemeyen bir emekli “ Başka bir bankadan emekli maaşımı alıyordum. Fakat maaş aldığım banka düşük miktarda promosyon veriyor. Bende maaş aldığım bankamı değiştirerek, daha yüksek promosyon veren bankaya maaşımı taşıdım. Bankaların bu tür yarışa girmesi bizleri memnun etti.  Bankanın verdiği miktar yüksek olduğu için ister istemez bankanın önünde kuyruklar oluşuyor. Ben sabah 08.00’de bankanın önüne geldim ve bankanın açılmasını bekliyorum” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de kaza sonrası refüje çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı
Düzce’de kaza sonrası refüje çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında otomobillerden biri refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce Merkez Bahçeşehir bağlantı yolu üzerindeki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.M. idaresindeki 22 RP 982 plakalı otomobil ile M.Ö. idaresindeki 14 KJ 110 plakalı otomobil Muhsin Yazıcıoğlu Kavşağı’nda çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobillerden biri refüje çıkıp ağaca çarparak durdu. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: