Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tezsever, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Gündem Yayın: 03.07.2022 13:03 |Güncelleme:04.07.2022 07:50
Yazar:

Karabük’te Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde başarıları ile adından sıkça söz ettiren 1. Sınıf Emekli Emniyet Müdürü Serhat Tezsever Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Tezsever, Karabük Emniyet Müdürü iken 15 Temmuz darbe girişiminde yaptığı kahramanlıkları ile Türkiye’ye mal olmuştu.  Tezsever, tüm bu başarılarına rağmen Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Polis Başmüfettişliğine getirilmişti.

Öte yandan  Emniyet Müdürü Tezsever’e Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan sahip çıktı. Serhat Tezsever’in Belediye Başkanı Uğur Sertaslan’ın daveti üzerine Gemlik Belediyesi’nde memur Başkan Yardımcısı olacağı öğrenildi.
Meslek hayatı boyunca yaptığı hizmetlerinden dolayı sayısız ödülü ve takdirnamesi bulunan Serhat Tezsever’in önümüzdeki günlerde bu göreve başlayacağı ifade edildi. Tezsever’in gelirini şehit ailelerine bıraktığı Devlet Güvenliğimiz İçinde İstihbarat adlı Emniyet Genel Müdürlüğünce tavsiye edilmiş kitabı bulunuyor.
Öte yandan Serhat Tezsever’in emekliliğe sevk edilmesi ile hukuki süreç devam ediyor. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da atın doğum anı görüntülendi

Manşet Yayın: 05.05.2024 13:25
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu’da atın doğum anı görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.
6 yaşındaki ‘Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ‘Jelibon’ ismi verildi.
Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

AW197093 03 jpg AW197093 02 jpg