İlhan Palut: "Oyuncularım iştahlıydı" - Karabük Haber Postası
ilhan palut oyuncularim istahliydi JHfJS6kB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İlhan Palut: “Oyuncularım iştahlıydı”

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, Hatayspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Oyuncularım iştahlıydı. Son maç olmasına karşın onları kutluyorum. Kazanmak her vakit güzel” dedi.

Trendyol Üstün Lig’in 38. haftasında Çaykur Rizespor alanında Hatayspor’u 5-2’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, “Puansal manada sıralamayı belirlemekten öte, maçın büyük bir ehemmiyeti yoktu. Sorumlu olduğumuz bir kulüp, bir topluluk var. Her vakit kazanmak hoş, bunun için alana çıktık. Hatayspor ekibinin da durumunu biliyorsunuz fakat yeniden de bu haftaya kadar canla başla uğraş ettiler, lige renk kattılar. Öncelikle onlara geçmiş olsun demek istiyorum. Bize geldiğimizde ise maçla alakalı teknik değerlendirmenin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. İştahlı bir oyundu. Son maçlar kolay olmaz. Bugünden sonra tatile çıkma kanısı olur ancak oyuncuların iştahı yerindeydi. Çok fazla gol konumuna girdik. Yeniden çok kolay goller yedik lakin son attığımız iki golü saymazsak, 90. dakikaya kadar 3-2’lik gayret aslında bir Çaykur Rizespor dönem özetiydi. Girdiği durumların çok azını pahalandıran lakin konum vermeden de gol yiyebilen bir grup. Bugün bu maçta bu özetin yansımasını görmüş olduk. Oyuncularım iştahlıydı. Son maç olmasına karşın onları kutluyorum. Kazanmak her vakit hoş. Kazanarak bitirdik. En azından herkes daha moralli bir halde tatile çıkacaktır. Hatayspor’a da tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin