Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yaz Kur’an Kursları Başladı

Gündem Yayın: 28.06.2022 22:05
Yazar:

Her yıl binlerce çocuğun ve gencin Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrendiği Yaz Kur’an Kursları, Karabük’teki tüm camiler ile Kur’an kurslarında eğitim öğretim başladı.
yaz Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle  Yenişehir Çamlık Camiinde açılış programı düzenlendi. Programa; İl Müftüsü  Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcıları  Mahmut Emin, Merve Yumlu, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü  Erdal Oruçoğlu, Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Program Diyanet İşleri Başkanlığının 2022 yılı yaz Kur’an Kursu açılış programının izlenmesi ile başladı. Daha sonra öğrencilerin dua ve sureler okuması  ve şiir dinletisi büyük bir beğeni ile izlendi.

İl Müftüsü  Ercan Aksu yaptığı konuşmada; “Dünya hayatının süsü olan emanetimiz olan çocuklarımızla Camii ve Kur’an Kurslarımız daha çok güzelleşti, çiçekler açtı. 8 hafta boyunca devam edecek kurslarımızda, Yüce Dinimizi severek öğreneceğiniz, etkinliklerle sosyal gelişiminize katkı sağlayacağınız, güzel ahlakla ve değerlerle dolu bir yaz dönemi geçireceğiniz için şimdiden hepinizi, Kıymetli Anne Babalarımızı  gönülden tebrik ediyor ve Yaz Kur’an Kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Program; hediye takdimi, ikramlar ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. (Halil Kızılyer)

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Manşet Yayın: 08.05.2024 15:21
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Karabük’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dünya Atletizm Günü çerçevesinde çocuklar için spor şenliği düzenlendi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen şenliğe 4-7 ve 8-11 yaş arası yaklaşık 100 çocuk katılırken çocuklar için birbirinden farklı spor aktiviteleri yapıldı. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Dünya Atletizm Günü çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

AW199519 05 scaled
Etkinliğe katılan çocuklara katılım belgeleri Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Ali Osman Sevim tarafından takdim edildi.
Şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

AW199519 06 scaled