Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kemikli rampalarında etkili olan kar, trafiği olumsuz etkiledi

Gündem Yayın: 19.01.2022 08:06
Yazar:
Kemikli rampalarında etkili olan kar, trafiği olumsuz etkiledi

Eskipazar ilçesi Kemikli rampalarında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle uzun araçlar ve otomobiller yolda kaldı.
Kent genelinde başlayan kar yağışı Karadeniz’i İstanbul’a bağlayan D-100 karayolunda etkili olmaya başladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda uzun araçlar ve otomobillerin yolda kalması sonucu trafik kısa süreli durdu. Karayolları ekipleri kapanan yolları kar küreme araçları ile yeniden ulaşıma açtı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Off-road aracı böyle devrildi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Off-road aracı böyle devrildi

Düzce’de gerçekleştirilen off-road festivalinde parkura giren bir aracın su etabında devrildiği anlar saniye saniye dron kamerasına yansıdı. Aracı devrilen yarışçı, “Alışık olduğumuz için bu işten zevk alıyoruz. Benim için bir problem yok. Çok keyif aldık” dedi.

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen festivalde adrenalin dolu anlar yaşandı. Ekstrem etabında heyecan yükselirken, parkura giren Fatih Mercan idaresindeki araç su etabında devrildi. O anlar dron kamerasına yansıdı. Devrilen aracın kurtarılmasının ardından sürücü yeniden parkura girerek yarışa devam etti.

“En güzel gösteriyi biz yaptık”

Yarışın güzel başladığını söyleyen Fatih Mercan, “Zaman zaman yağmur yağmasına rağmen güzel bir hava var. Zaten bizim sevdiğimiz havalar. Yarışlar da parkur da çok güzel. Gösteriler çok iyi oldu. En güzel gösteriyi de bizim yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

“Çok keyif aldık”

Mercan, aracının devrildiğine de dikkat çekerek, “Güzel bir devrilme oldu. Biz bu devrilmeden zevk alıyoruz. Bilenler beni tanırlar, ben bu parkurda Türkiye’nin en uzun uçuşunu gerçekleştirdim. Burada da yine akrobasi hareketi yapmayı düşünüyordum. Bazı arkadaşlarımızın ’Ben devrilsem mi?’ diye bir düşüncesi vardı. Ben ’Aracı devireceğim’ dedim ve devirdim. Alışık olduğumuz için bu işten zevk alıyoruz. Benim için bir problem yok. Çok keyif aldık. Seyircilere de inşallah keyif vermişizdir” şeklinde konuştu.