Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
24 Kasım, 2021 11:43

Vali Fuat Gürel: “Hayal kurmayı ve hayallere ulaşmanın rehberidir Öğretmen”

A+ A-

Vali Fuat Gürel, Öğretmenler günü nedeni ile açıklama yaptı. Vali Gürel "Topluma sevgi ve saygıyı aşılayan, fedakarlığın simgesi tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" dedi Öğretmenlerin Hayatlarımızın kahramanı olduğunu vurgulayan Vali Gürel "Büyük ve güçlü Türkiye'mizin kara tahtadan etkileşimli tahtalara geçişinin mimarlarını yetiştiren sanatkârların adıdır Öğretmen. Hayal kurmayı ve hayallere ulaşmanın rehberidir Öğretmen. Güzelliklere, iyiliklere açılan kapının ilham kaynağı, ektiği tohumun yeşermesine ve büyümesine günbegün tanıklık eden, çocuklarımıza kendini gerçekleştirmeyi öğreten, yol göstericidir. Gözlerinin pırıltısında geleceğimizi gördüğümüz can yoldaşı, yol arkadaşı. Kimi zaman anne, baba ve bazen de hayallerimizin kahramanı oluverir Öğretmen. Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri Vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri Ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan ordusu” veciz sözlerine mazhar olmuş idealleri gerçeğe dönüştüren toplum mühendisleri Sevgili Öğretmenler; Bugün bizler Devletimizin eğitim ve öğretime verdiği büyük önem ve değerin enerjisinin oluşturduğu kuvvet ile çocuklarımızın, gençlerimizin bilimde, sanatta, sporda, kültür ve teknolojide dünyanın her yerinde bağımsızlık ve hürriyetimizin nişanesi ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıyor olmalarının onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin alî hedeflerini gerçeğe dönüştürme uğrunda sizleri de, bizleri de yetiştirenlerin kat ettiği bu büyük yol geleceğimizin de rehberi ve teminatı olacaktır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verilişinin yıl dönümünde Karabük eğitim ailemiz nezdinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyor; şehrimizin onur abidelerinden biri olarak yüreğimizde yaşattığımız Aybüke öğretmenimizin şahsında şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" dedi

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

23 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Uyuşturucu tacirleri yolcu otobüsünde yakalandı

A+ A-

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iller arasında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şahıs, yolcu otobüsünden indiği esnada yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu kullananlara ve ticaretini yapanlarla mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan risk analizi çalışmalarında B.F. ve T.Y. isimli şahısların iller arasında uyuşturucu madde taşıyarak ticareti yaptığı belirlendi. Şahısları takibe alan ekipler, otobüs terminalinde yolcu otobüsünden iner inmez şahısları göz altına aldı. Şahısların yapılan üst ve valiz aramasında toplam 2675 adet sentetik ecza maddesi, 1 parça halinde 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapılan şahıslardan B.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.Y. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Uygar Eczanesi
Uygar Eczanesi
Adres

Besbınevler 75. Yıl Mahallesi 31 Nolu Sokak No:4/B Karabük

Telefon

(370) 433-6969

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Kaya Eczanesi
Kaya Eczanesi
Adres

İnönü Mahallesi Eski Baglar Sokak No:23/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-4232

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500