Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
12 Kasım, 2021 11:55

Karabük’te Okullar Ara Tatile Girdi

A+ A-

6 Eylül’de başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin  ilk ara tatili başladı. Öğrenciler ara tatil öncesi son derslerine Cuma günü  girdi. 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminin ara tatilinde öğretmenlere, mesleki gelişim eğitimi uzaktan verilecek. Öğretmenler bu tarihler arasında okullara gelmeyecek ve idari izinli sayılacak. Ara tatilin ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 21 Ocak 2022 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de yapacak. İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okulların ara tatile girmesi nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Öğrencilerim, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatiline ulaştık. Bu haftayı dinlenmek için güzel bir fırsata çevirin ve sağlık koşullarına dikkat etmeyi sürdürerek özlediğiniz şeylere zaman ayırın. Hayatın çok güzel bir kitap olduğunu da göz ardı etmeden tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, geçirmenizi arzu ediyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum. Değerli Velilerim, Sizlerin de ne kadar yorulduğunuzun farkındayız. Bu yolda sizin desteğinizle ilerlediğimizi biliyoruz. Bu ara tatil, size de çok iyi gelecek. Bizler bu süreçte, Mesleki Eğitim Çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizle birlikte ara tatil sonrası için hazırlıklarımızı yapıyor olacağız. Değerli Meslektaşlarım, Çocuklarımızı şimdiye uyandırırken sergilediğiniz fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir. Hep birlikte tek yürek olduk. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz fedakârca, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı özveri ile bu ara tatilde de sizlerle yüz yüze eğitimi daha dinamik hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tatil süresince öğrencilerimizi dinlenmiş olarak ve güzel anılarla beklediğimizi ifade ediyor, velilerimizi ve eğitim çalışanlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”    

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

23 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Uyuşturucu tacirleri yolcu otobüsünde yakalandı

A+ A-

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iller arasında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şahıs, yolcu otobüsünden indiği esnada yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu kullananlara ve ticaretini yapanlarla mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan risk analizi çalışmalarında B.F. ve T.Y. isimli şahısların iller arasında uyuşturucu madde taşıyarak ticareti yaptığı belirlendi. Şahısları takibe alan ekipler, otobüs terminalinde yolcu otobüsünden iner inmez şahısları göz altına aldı. Şahısların yapılan üst ve valiz aramasında toplam 2675 adet sentetik ecza maddesi, 1 parça halinde 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapılan şahıslardan B.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.Y. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Uygar Eczanesi
Uygar Eczanesi
Adres

Besbınevler 75. Yıl Mahallesi 31 Nolu Sokak No:4/B Karabük

Telefon

(370) 433-6969

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Kaya Eczanesi
Kaya Eczanesi
Adres

İnönü Mahallesi Eski Baglar Sokak No:23/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-4232

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500