Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Şubat, 2015 15:51 tarihinde yayınlandı
0

8 yılda 80 yıllık bir başarı sağlandı

Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş, Karabük Üniversitesinin 8 yılda 80 yıllık başarı sağladığını söyledi.
Rektör vekili Prof. Dr. Ali Güneş; “Karabük Üniversitesi’nin 8. yılı içerisindeyiz.
Aynı ruhla kurduğumuz üniversitemizde 8 yılda 80 yıllık bir başarı sağlandı. Bu başarılar Biz duygusuyla yapılarak Türkiye’nin İlkleri arasında ki yerini aldı.
Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesi’nin mimarı Sayın Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilleri Genel Seçimleri nedeniyle görevinden istifa etti. Kurucu Rektörümüzün bu alanda Türkiye Cumhuriyeti Devletine çok daha büyük katkılar sağlayacağı düşüncesi içerisindeyim. 7 yıldır olduğu gibi gelecekte de Türkiye’nin parlayan yıldızının en büyük destekçilerinden birisi olacağına tüm kalbi duygularımla inanıyorum, bu yolda kendisine başarılar diliyorum.
11 Şubat 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Karabük Üniversitesi Vekil Rektörü olarak atandım. Bu değişiklik sadece kişiler ve makamlarla sınırlı kalır, payidar olan tek şey Karabük Üniversitesi’dir. Karabük Üniversitesi’nin oluşmuş imajını daha da yükseltmek, ilklerini devam ettirmek, hangi alanda olursa olsun devam eden projeleri daha da hızlandırmak, yeni projelerin hayata geçirilmesi için gereken tüm gayreti göstermek inancıyla bu büyük ailenin başına geçtim.
Değerli akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte üniversitemizi her geçen gün daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. 42 Bin fidanıma ve onları sulayan değerli Akademisyenlerime, Üniversitemizin bugünlere gelmesinde emeği yadsınamaz İdari Personel ve Çalışanlarıma; oluşmuş imaj ve kalıbımızdan asla taviz vermeyerek onlar uğrunda daha çok çalışıp bu onurlu görevi sürdüreceğime söz veriyorum. Gelecek güzel günler Karabük Üniversitesi adınadır.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin