8 Okula Bilişim Teknoloji Laboratuarları Kuruluyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2022 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

8 Okula Bilişim Teknoloji Laboratuarları Kuruluyor

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Karabük’teki 8 Okula Bilişim Teknoloji Laboratuarı kuruluyor. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, bu 8 okuldan 4’ünde Bilişim Teknoloji Laboratuarı kurulumunun tamlandığını söyledi.

Şube Müdürü Ahmet Kabadayı ile birlikte Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında kurulan Bilişim Teknolojileri Laboratuarında incelemelerde bulundu.

İnceleme esnasında Okul Müdürü Ramazan Akyüz’den ve BT İl koordinatörü Taner Bekçi ve Bilgisayar Mühendisi Gürcan Yıldırım’dan Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı hakkında kapsamlı bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Bilişim Teknolojileri Laboratuarı’nın hazır hale getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, Karabük’te  projenin hızlı ve başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, “Proje kapsamında İlimizde belirlenen 8 okulumuzdan 4 okulumuza Bilişim Teknolojileri Laboratuarı kurulumu tamamladı. Öğrencilerimiz bu laboratuardan yaz döneminde de faydalanacaklardır. “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi” kapsamında İlimiz genelinde önemli kazanımlar ile büyük aşama kaydettik.

Temel Eğitimde 10.000 Okul projesi ile okul fiziki durum iyileştirmesinden, öğretmenlerimize hizmet içi eğitimler düzenlenmesine, veli işbirliğinden sosyal etkinlik programlarına kadar çok yönlü bir projedir. Bu kapsamda İlimizde belirlenen temel eğitim okullarının altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda desteğini uygulamaya geçirdik. Çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam etmektedir” dedi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu maddeleri paketlerken yakalandi tiDmAc7w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu maddeleri paketlerken yakalandı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından getirdiği uyuşturucuları satmak için hazırlayan bir kişiyi yakaladı. Şahsın evinden 50’şer gram halinde paketlenmiş 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde çıktı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandadma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda merkez ilçede H.T isimli şahsın il dışından getirdiği uyuşturucu maddelerin ticaretini yaptığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında H.T isimli şahıs uyuşturucu maddeleri satışa hazırlarken yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 21 adet 50’şer gramlık paketler halinde, toplam 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde emdirilmiş sentetik kannabinoid ele geçirildi. H.T isimii şahıs göz altına alınırken hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin