746 gram uyuşturucu ile yakalandı: 1 tutuklu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Aralık, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

746 gram uyuşturucu ile yakalandı: 1 tutuklu

Zonguldak’ta polis ekipleri yakaladıkları şüphelinin üzerinde yapan aramada 746 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Kilimli İlçesinde gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi yakaladı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 7 Aralık 2023 tarihinde düzenlediği operasyonda, B.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, ölümcül etkiye sahip toplam 746 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. B.Ö., “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

8 Aralık 2023 tarihinde mahkemeye çıkarılan B.Ö., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin