7. Avrupa İşletmeler Meclisi Programı Brüksel’de Gerçekleştirildi

Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) tarafından düzenlenen 7. Avrupa İşletmeler Meclisi (EPE) Programı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Parlamentosu Genel Kurul Salonu’nda gerçekleştirildi. 33 ülkeden 800’ün üzerinde firmanın katılım sağladığı programda, Avrupa iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.
Toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Eurochambres Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki Türk heyeti de katılım gösterdi. Türkiye’yi temsilen programa katılan heyet içerisinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz da yer aldı.
Programda, sürdürülebilir büyüme, rekabet gücü ve ekonomik dayanıklılığın artırılmasına yönelik politikalar ele alındı. Avrupa iş dünyasının beklentileri, ortak hedefler doğrultusunda Avrupa Birliği kurumlarının temsilcilerine aktarılırken, işletmelerin küresel ölçekte daha güçlü hale gelmesi için iş birliği fırsatları değerlendirildi. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Türk iş dünyasının Avrupa nezdinde güçlü bir şekilde temsil edilmesine öncülük eden TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, Türk heyetinde yer alan İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’a, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’e, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’a, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’yave Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esin Güral Argat’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Çapraz, bu tür uluslararası platformlarda Türk iş dünyasının ortak duruş sergilemesinin önemine vurgu yaptı.
İlgili Haberler
Tümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyayı sömürerek, bölgemizi kan deryasına çevirerek kendilerine refah düzeni kurmak isteyenlere boyun eğmeyeceğiz"Türkiye1 sa önce
Seyahat Severlere Müjde: Turistik Doğu Ekspresi 2026-2027 Sezonu Bilet Satış Tarihi Belli Oldu! İşte Tüm DetaylarTürkiye4 sa önce
SGK ve BES ile Çift Maaş Fırsatı! 3600 Günle Kısmi Emeklilik Şartları Neler?Türkiye4 sa önceYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.