Karabük’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 5 katlı 64 yıllık sendika binasının yıkımına başlandı.
Karabük’te depreme dayanıksız binaların yıkımı sürüyor. 1960 yıllarında yapılan ve içersinde Çelik İş Sendikası Şubesi ile iş yerlerinin olduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. Yaklaşık 64 yıllık binanın yıkımına kontrollü bir şekilde başlanıldı.
Çelik İş Sendikası’nın yıkılan bina yerine modern bir iş merkezi ve sendikanın yeni şube merkezi kuracağı öğrenildi.


64 yıllık sendika binasının yıkımına başlanıldı
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

