Reklam
Reklam

5 YIL SONRA SICAK ASFALT OLUYOR

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2020 12:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Merkeze bağlı Demirciler ve Salmanlar grup köy yollarında 5 yıl aradan sonra nihayet sıcak asfalt oluyor.

Karabük Merkeze bağlı Demirciler ve Salmanlar grup köy yollarında sıcak asfalt oluyor. 2015 yılında genişletme ve asfalt kararı alınan Demirciler ve Salmanlar köyüne mıcır dökülmüş, mıcır sonrası çalışma yapılmamıştı.

Hatırlanacağı gibi 20 Ekim 2015 tarihinde o dönem AK Parti Karabük Milletvekili olan Mehmet Ali Şahin köy yolu açılışına gitmiş dönemin Valisi Orhan Alimoğlu’nu tepki göstermiş,  “Bu yoldan kışın ulaşım filan sağlanmaz. Seçimden sonra geleceğim bu yol hemen yapılacak. Biz bunu hizmet saymayız. Hizmet mi bu” diyerek tepkisi ortaya koymuştu.

5 yıl aradan sonra nihayet köy yolunda sıcak asfalt çalışması başlarken, köylü ise gelişmelerden memnun. Yoldaki sıkıntı nedeni ile köyüne gitmeye korkan köy sakinleri ise yoldaki iyileştirmenin her anlamda köylere büyük katkı olduğunu belirterek, teşekkür etiler.

Yoldaki çalışmaları yakından takip eden her iki köyün muhtarı ise, İl Özel İdaresine ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin