43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de 1 haftalık trafik denetimi bilançosu: 13 milyon lira ceza

Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2023 11:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de trafik ekiplerince, son 1 haftada gerçekleştirilen denetimlerde kural ihlali yapan sürücülere toplam 13 milyon 64 bin lira cezai işlem uygulandı. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale’de, vatandaşların trafikteki can ve mal güvenliğini sağlamak için polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince son bir haftalık süreçte yapılan kontrollerde 10 bin 303 araç denetlendi. Denetimlerde, 362 araca hatalı park, 2 bin 907 araca kırmızı ışık ihlali, 13 bin 222 araca farklı trafik kuralları ihlalinden, 11 bin 752 araca da Elektronik Denetim Sisteminden (EDS) toplam 13 milyon 64 bin 733 liralık cezai işlem uygulandı. 25 bin 243 sürücüye cezai işlem yapılan denetimlerde, 85 araç da trafikten men edildi. (İHA)    

Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.