3 Nisan coşkusu Hentbol Turnuvasıyla yaşandı - Karabük Haber Postası
gq222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Nisan, 2026 12:46 tarihinde yayınlandı
0
0

3 Nisan coşkusu Hentbol Turnuvasıyla yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hentbol Turnuvası, Safranbolu Spor Salonu’nda büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Küçük ve minik sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, sahaya çıkan okul takımları hem hünerlerini sergiledi hem de bayram sevincini doyasıya yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, izleyenlerden tam not aldı.

Turnuvaya katılan Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven, sporcuların heyecanına ortak oldu. Müsabakaları yakından takip eden Güven, çocuklarla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

Yetkililer, turnuvaya katılan tüm okul takımlarına teşekkür ederken, geleceğin sporcuları olan çocuklara başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hatalı park tepkisi

Karabük’te trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde hatalı park edilen araçlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Günün yoğun saatlerinde cadde üzerinde gelişigüzel park edilen araçlar, hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Özellikle çift sıra park ve yol kenarına düzensiz bırakılan araçlar, trafik akışını büyük ölçüde yavaşlattı.

Sürücüler, ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise sorunun sık sık yaşandığını ifade etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman araç kuyrukları cadde boyunca uzadı.

Vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve hatalı park yapan sürücülere yönelik daha caydırıcı önlemler alınmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin